späť

Naše prvé dva dni v prázdninovom tábore školského klubu detí......

komentárov



 

PONDELOK

Hneď v prvý deň sme sa vybrali na výlet. Cesta autobusom rýchlo ubehla a ani sme sa nenazdali a boli sme v Prietrži pri Senici. Že čo sme tam šli robiť? Nachádza sa tu jediná výrobňa ručného papiera na Slovensku a práve to bol cieľ našej cesty. Stretli sme tam veľmi milých ľudí, ktorí nám vysvetlili celý postup výroby papiera a dokonca i my sme si mohli papier vyrobiť. A vraj nám ho aj do konca tábora pošlú. Uvidíme. Museli sme veľmi dobre počúvať, pretože mnoho informácií sa malo dostať do kvízu, ktorý nám chystali naši vedúci.

Druhou zastávkou bola Švancarova dolina a rozprávkový domček v nej. Stavia si ho jeden pán a prezradil nám, že v ňom bol svoj klip natáčať aj Miro Jaroš a Spievanka a Zahrajko.  Opäť veľmi milé stretnutie a opäť mnoho, mnoho informácií do kvízu.

 

UTOROK

Dopoludnie tohto dňa bolo tvorivé. Predstavili sa nám jednotlivé oddelenia, ktoré si mali za úlohu vytvoriť erb a názov skupiny. A tak máme Tri bodky, Ubongo, Ohnivú trinástku a Super jedenástku.

Potom si deti tvorili bábky – papierové na bábkové divadlo. Náš prístrešok na dvore sa zmenil na úžasné kulisy, kde deti odohrali rozprávky o Červenej čiapočke, kozliatkach,  Ako šlo vajce na vandrovku a o Jablku. Ich výkony boli úžasné.

Nuž a medzitým sa športovalo, hralo, tvorilo a tiež súťažilo – v kvíze. Deti mali za úlohu zodpovedať na 20 otázok a presvedčili nás, že sú šikovné /keď chcú.../   Fotky TU

Uvidíme, čo prinesú ďalšie dni.....




Diskusia




Hore