späť

Čo nás čaká budúci týždeň?

komentárov



 

Od 21. 9. do 2. 10. 2020 sa realizuje už 6. ročník kampane Do školy na bicykli. Cieľom je podpora zdravého,  bezpečného a ekologicky udržateľného dochádzania žiakov a zamestnancov do škôl. Ďalším cieľom je, aby deti chodili do školy prirodzene, pešo, na bicykli, kolobežke, aby sa hýbali a aby bolo ráno a poobede pri škole čo najmenej áut. Pozývame Vás do tejto kampane. Od pondelka budeme sledovať, koľko žiakov prišlo do školy na bicykli.

Bicykle je možné zaparkovať pod prístreškom oproti kotolni alebo pri telocvični. Pred budovou 1. stupňa parkujú bicykle zamestnanci školy.

Ďalšia akcia, do ktorej sa v pondelok 21. 9. 2020  zapájame, je celoslovenská zbierka Biela pastelka, ktorú organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Zapojili sme sa minulý rok a skúsime aj tento rok. Príspevok je dobrovoľný, kto prispeje aspoň 1€, dostane plagátik alebo bielu pastelku. Po triedach prejdú poverení žiaci s pokladničkou. Túto pokladničku odovzdáme v kancelárii únie. Odtiaľ nám príde informácia, akú sumu sme vyzbierali.

Naďalej platia hygienicko-epidemiologické pokyny, teda R-O-R (ruky – odstup- rúška). Sme v zelenej fáze a prajeme si, aby to tak zostalo.

Veľa zdravia všetkým želá

vedenie školy.




Diskusia




Hore